7.1.2021

Sijoituskatsaus - joulukuu 2020


Taas on kuukausi sijoittamista takana ja on aika tutustua lukuihin. Tutkin kerran kuussa paljonko sain osinkoja, miltä salkku näyttää ja tuliko tehtyä kauppaa. Käyn myös läpi kuukauden sijoitusmietteet.

Sijoitusten kehitys


Sijoitukset 7.1.2020: Sijoitustilille talletettu vuodesta 2011 alkaen yhteensä 103 824€, +500€ lisää tässä kuussa, sijoitusten arvo 152 023€ josta sijoituslainaa 714€.

 

Osinko- ja korkotulot

 

  • Enbridge (ENB) - 313.47 CAD
  • The Home Depot (HD) - $40.50
  • Huntington Ingalls Industries (HII) - $46.74


Tässä kuussa sain yhteensä 231,18 € osinkoja ennakonpidätyksen jälkeen.

Osinko- ja korkotuloja saatu vuoden 2020 aikana yhteensä 5655,12€ ennakonpidätyksen jälkeen.
Kuukauden ostot/myynnit


-


Kuukauden mietteet


Pitää vähän nyt himmailla osakkeiden ostossa koska olemme ostamassa uutta asuntoa. Se maksaa.P.S. Jotta saisit tiedot blogini uusista päivityksistä, muista seurata minua sosiaalisen median eri kanavissa.

Osinkokuningas Twitter
Osinkokuningas Facebook
Osinkokuningas Shareville


Tämä kirjoitus saattaa sisältää affiliate linkkejä. Jos tilaat tavaraa tai palveluita niiden kautta niin saan siitä palkkioksi pienen komission. Tämä ei kuitenkaan maksa sinulle mitään ylimääräistä. En anna sijoitusneuvontaa enkä ole vastuussa sijoitustesi voitoista tai tappioista. Teet sijoituspäätöksesi täysin omalla riskilläsi. Sijoitustoimintaan liittyy aina riskejä jotka pitää ottaa huomioon sijoituspäätöksen tehdessään. En vastaa myöskään sivujeni kautta tilaamiesi tuotteiden tai palveluiden laadusta. En ole vastuussa kolmansien osapuolien aiheuttamista vahingoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.